İş

19. TURAP Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı

19. TURAP Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı

Arap ülkelerinden 1.500 yatırımcının katıldığı İSTANBUL 19. TURAP Fuarı kapılarını ziyaretçileriyle açtı. 22 Arap ülkesinin katıldığı fuar, 2 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Türk – Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği’nin desteğiyle 19. TURAP Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Sırrıder, TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar ve 22 Arap ülkesinden bin 500 yatırımcı katıldı. Öte yandan fuarda açılış konuşmalarını yapan katılımcılara plaketleri takdim edildi. Açılışa mehteran marşı eşlik etti.

Fuar 14-15 Haziran ortasında açık kalacak.

Fuara katılan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Sırgıder, “Öncelikle 19’uncusu düzenleniyor olması büyük bir başarı. Artık kurumsallaşmış bir fuar. başkanımız ve yardımcımız İstanbul aynı zamanda ticaretin de merkezi İstanbul’un merkezi olma yolunda önemli bir adım daha atıldı Geçen sene katılma fırsatı oldu Şu anda 1.500’ün üzerinde katılımcı var Fuar alanı bir dolu yüzde yüz kapasite.2 gün boyunca yoğun bir ziyaretçi katılımı olacağına inanıyorum.Yeni teknolojiler, yeni ticaret biçimleri ve yeni çalışmalar tanıtılıyor.Yeni ortaklıklar kuruluyor.Türkiye ile Arap iş ortakları arasındaki işbirliği adına bu Bu yıl sadece Türkiye’den değil Türk-Arap ortaklığı olduğu için Orta Asya ve Türki Cumhuriyetlerden de katılımcı var.Aynı zamanda atılan bu adım yeni bir vizyon getirecek.Bu medikallerin sonu işler hep rahmetle biter” dedi.

“Türkiye’nin en güçlü ihracatı yapması için her zaman çalışıyoruz”

Fuarın Arap ve Türk işadamları için hayırlı olacağını ifade eden TÜRAP Başkanı Sabuhi Attar, “Türkiye’nin en güçlü ihracatı yapması için her zaman çalışıyoruz. Arap ve Türk ülkeleri ile birlikte bu işi büyütelim ve ekonomik olarak güçlü olalım. Arap ve Türk işadamlarımıza hayırlı olsun.” Türk işadamları, “Ekonomisi büyük olsun. Türkiye ve Arap ülkeleri için iyi olacak. Bu işe inandığımız için devam ediyoruz. Gelecekte genişleyeceğiz ve değerli bir ekonomik alan sağlayacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu